Las dos voces – tropical livemuziek

Tropen artiesten

 En als je het helemaal af wilt maken, nodig je gasten dan uit om zich te kleden in hun meest kleurrijke en zomerse outfits, want dit is een themafeest tropical dat je niet wilt missen.
Dus, of je nu een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of ander evenement plant, met Las dos voces weet je zeker dat je gasten een geweldige tijd zullen hebben. Boek ze nu en laat de tropische vibes losbarsten!

Trek je mooiste bloemenhemd aan en waan je in tropische sferen met Duo Las Dos Voces! Dit unieke duo neemt je mee op een muzikale reis naar Zuid-Amerika en het Caribisch gebied, met opzwepende salsa, merengue, bachata en meer. Met hun prachtige stemmen en energieke optreden zorgen ze voor een onvergetelijke avond vol dans, plezier en exotische vibes. Boek nu Duo Las Dos Voces voor jouw themafeest tropical en laat je gasten genieten van een onvergetelijke ervaring!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).